Ștefan Bănică Jr – CONCERT SPECTACULOS, LA CĂLĂRAȘI!

Înaintea marilor concerte de Crăciun – au făcut …majoratul(!) – Ștefan Bănică Jr a concertat la Călărași!

BUCURIA DE A VENI LA CĂLĂRAȘI!

Este mărturisirea pe care ne-a făcut-o și în afara spectacolului, dar a rostit-o și pe scenă, Călărașiul fiind un loc cu suflet pentru suflet în toată viața lui Ștefan Bănică Jr ! Totul pornind de la tatăl său pe care marele artist îl venerează și în ziua de astăzi! Și pentru memoria căruia a făcut atât de multe lucruri minunate…

SALA PLINĂ! BILETELE EPUIZATE DIN PRIMA ZI!

Sunt foarte puțini artiștii care se bucură de un asemenea succes încât prezența în sală a spectatorilor nu reprezintă o problemă! Chiar nume mari vehiculate în România contemporană și-au anulat spectacolele, de-a lungul timpului, tocmai din cauza lipsei de interes a celor care nu vor să bage mâna în buzunar pentru a vedea vedeta preferată, în spectacol! Ștefan Bănică Junior este cel care reușește performanța de a aduna oameni de toate categoriile, din toate zonele, fiind admirat pentru tot ceea ce face!

ȘI AU FOST ȘI CÂNTECE DE CRĂCIUN!…

Aceasta este realitatea, nu au fost evitate cântecele mult așteptate în marile concerte care vor avea loc peste doar câteva zile, în București, ele fiind cîntate și la Călărași, spre marea bucurie a tuturor celor prezenți, pregătiți, la rândul lor, de Sărbătorile de Iarnă ! În condițiile în care totul se petrece live, se cântă cu adevărat, o trupă pe care artistul a adus-o la nivelul cel mai înalt de profesionalism aduce numai bucurii !

TROFEUL ”SIMBOL CULTURAL PENTRU CĂLĂRAȘI” –
MARELUI FIU AL MARELUI FIU AL CĂLĂRAȘIULUI!

Aceasta a fost formula pe care a folosit-o directorul Direcției pentru Cultură Călărași, prof. dr. Sorin Danciu, după ce a reamintit că acest trofeu a fost oferit, spre onoarea Călărașiului, unor mari artiști precum Maia Morgenstern, Radu Beligan, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Ion Caramitru, Horațiu Mălăele și lista marilor artiști poate continua! De data aceasta a venit rândul fiului fiului Călărașiului care a fost extrem de emoționant, chiar copleșit de acest moment !

SUCCES GARANTAT!…

Este o altă condiție a spectacolelor pe care le organizează “Bănică cel mic” cum era numit, la începuturile carierei sale. Iar acest lucru este evident prin seria de spectacole de Crăciun care uluiesc prin succesul lor garantat, prin lumea dornică să vadă acel recital de sfârșit de an care a devenit legendă!
Cu atât mai mare bucuria pentru admiratorii din Călărași care l-au putut vedea exact înaintea seriei spectacolelor de Crăciun, de la Sala Palatului !

“VĂ DAȚI SEAMA CE EMOȚII AM CÂND ȘTIU CĂ ÎN FAȚA SĂLII ÎN CARE CÂNT ACUM SE GĂSEȘTE STATUIA TATĂLUI MEU” ?!…

A fost mărturisirea pe care a făcut-o în fața publicului care a aplaudat frenetic ideea de a oferi , pentru prima oară la Călărași, duetul cu Ștefan Bănică tatăl, melodia celebră –“Cum am ajuns să te iubesc?” A fost o mare bucurie pentru spectatori, dar au fost și momente de emoție pentru artist care a oferit momentele sale de mare bucurie artistică!…

AMINTIRI DESPRE…STATUIE!

Și tot în acest moment de sărbătoare Sorin Danciu a reamintit momentul în care se afla împreună cu Ștefan Bănică Jr punând la cale instalarea statuii marelui actor Ștefan Bănică la Călărași, atunci când Mădălin Voicu, aflat alături de ei le-a spus: ”Dacă voi aduceți statuia asta la Călărași, vă promit că eu îl aduc pe Iliescu”!
Și astfel președintele României a venit și a participat la dezvelirea acestei statui, la Călărași !

FINALUL – INCENDIAR!

Dincolo de modul de organizare a fiecărui final de spectacol, ceea ce s-a întâmplat la Călărași a depășit toate așteptările, bucuria fiind atât de mare încât s-a aplaudat, minute în șir și s-a scandat “Bănică!… Bănică”!…
Bucuria reîntoarcerii între “călărășenii mei” cum le spunea tatăl marelui artist a fost la fel de mare!…