STRADA GRIVIȚA S-A REDESCHIS CIRCULAȚIEI!

Ceea ce a constituit și constituie prilej de multe comentarii – reparația generală a străzii Grivița din Călărași – va deveni, în curând, un simplu prilej de amintire! Pentru că, deja, din centru și până la Bulevardul Cuza Vodă se circulă aproape normal! În sensul că la trei intersecții încă mai există activitate de finalizare, dar pe restul se circulă normal!

CEA MAI MARE LUCRARE DE INFRASTRUCTURĂ
DIN CĂLĂRAȘI, DIN ULTIMII 30 DE ANI!

Aceasta este realitatea și ea trebuie recunoscută așa cum este ea – Reparația Generală a uneia dintre străzile cele mai importante din Călărași a reprezentat o investiție extrem de importantă și necesară! Practic strada va deveni o stradă de nivel occidental în sensul în care cablurile aeriene vor fi trecute sub pământ! Așa cum este în Occident! Dar și în Călărași, pe Prelungirea București! Dar nu numai atât, strada a fost lărgită, iar la capătul ei sunt mai multe benzi de circulație, există posibilități de parcare fără a afecta circulația mașinilor care intră în Bulevard la stânga sau la dreapta, fără înghesuiala care devenise de neacceptat până în urmă cu doar câteva luni! Acum Strada Grivița se află în faza de finalizare și va reprezenta o emblemă pentru activitatea reală de aducere a infrastructurii din Călărași la standardele secolului în care trăim! Că sunt cârcotași, vuvuzele, goarne și trompete puse în exercițiul nu știu cui pentru interese pe care le cam știm, asta face parte dintr-o țară normală și dintr-un oraș cu de toate pentru toți! Dar faptele rămân!…

N.R.- Atenție, nu facem parte din echipa de propagandă a nimănui, inclusiv a primarului Drăgulin ! Noi doar constatăm faptele și le facem publice! Restul – este dreptul cetățenilor, cititorilor noștri să judece!