SUCCES DE PUBLIC-MAIA MORGENSTERN- ÎNCÂNTATĂ DE PUBLICUL DIN CĂLĂRAŞI!

De peste 15 ani, de când a fost introdusă stagiunea teatrală permanentă, la Călăraşi, au fost numeroase momente când mari artişti au fost încântaţi de calitatea publicului prezent la aceste spectacole. De la Dan Puric, cel care a lansat celebra formulă: „-La Călăraşi există publicul etalon de teatru, din România!“ până la Florin Piersic, încântat de calitatea spectatorilor de teatru, din Călăraşi, toţi marii artişti au fost impresionaţi.
De data aceasta, a fost rândul uneia dintre cele mai mari artiste ale scenei româneşti, dintotdeauna- Maia Morgenstern! Prezentă, la Călăraşi, cu spectacolul „Mic şi-al dracu’“, la finalul spectacolului, nu doar după ropotele de aplauze, ci şi după reacţia publicului, din timpul spectacolului, Maia Morgenstern ne-a declarat, în exclusivitate:
„La Călăraşi am descoperit, cu mare bucurie, un public excepţional, pentru teatru! Cu multă căldură, cu multă bucurie, cu participare pe tot timpul spectacolului! De fiecare dată când vin la Călăraşi, vin cu bucuria artistului care are aprecierea publicului pe care îl merită!“