Succes! DEPUTATUL SORIN VRĂJITORU – UN AN, ÎN PARLAMENT!

*Printre cei doar 17 parlamentari care nu au absentat de la nici o ședință a Camerei Deputaților! *Și numeroase inițiative legislative!

Atunci când a fost promovat, prin retragerea primarului de la Lehliu Gară , Iulian Iacomi , în Camera Deputaților, ziarul nostru a mizat pe tinerețea noului parlamentar și pe ambiția acestuia de a demonstra că nu a ajuns degeaba în acea poziție importantă, la nivel național.
Este motivul pentru care am și urmărit, de-a lungul timpului, evoluțiile lui Sorin Vrăjitoru rezultatul fiind că, într-adevăr, aproape în fiecare săptămână s-a punctat câte ceva din activitățile sale, atât la nivelul parlamentar, dar și în teritoriu. Multe inițiative care i-au aparținut, mult mai numeroase inițiative legislative alături de care s-a raliat, activitate prezentă, declarații politice, implicarea în proiecte și probleme din zona județului Călărași, acela care l-a promovat în Parlamentul României!
Sunt doar câteva dintre lucrurile importante pe care le-am remarcat în activitatea sa acum când, iată, se împlinește un an de când Vrăjitoru este în poziția de a raporta ceea ce a făcut, în această perioadă scurtă, dacă vreți, calendaristic – practic, doar un sfert din mandatul unui parlamentar!
Desigur, mai e mult până departe, dar implicarea pe care o dovedise și la nivel local prin proiectele pe care le-a demarat se dovedește la fel de reală și în activitatea din Parlament, ceea ce reprezintă un punct pozitiv pe care îl remarcăm, în acest moment.