Supărare mare! AM DEZVĂLUIT SECRETUL ȘI SCENARIUL ALEGERII PREȘEDINTELUI ACADEMIEI CA PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI!

SECURIȘTII AU ÎNNEBUNIT! “DE UNDE DRACU ȘTIU ĂȘTIA”?

Ăștia fiind noi, toți, cei care prezentăm adevărul, ca instituții de presă responsabile!

IAR AM AVUT DREPTATE! CE AM SCRIS ȘI… S-A CONFIRMAT!
ALERTĂ! APARE NOUL IOHANNIS!

Faptul că PSD-ul, rămas cel mai mare partid al țării în ciuda nenumăratelor șocuri la care a continuat să fie supus și după preluarea Puterii nu are și nici nu va fi în stare să aibă până la anul un candidat real pentru Palatul Cotroceni, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu este deja prea ”tăbăcit” pentru a mai produce cine știe ce stimulare a electoratului nu înseamnă musai că, totuși, cel de-al doilea mandat al lui Klaus Iohannis este ca și asigurat. Și cu toate că ”neamțul” continuă sa se ofuscheze de fiecare dată când Dacian Cioloș îi suflă în ceafă, fostul premier tehnocrat nu va fi decât ”iepurele” folosit pentru a pregăti, fără ca măcar habar să aibă deocamdată, intrarea pe turnantă a adevăratului candidat al dreptei progresiste. Pentru că, după cum o arată informațiile de ultima oră intrate în posesia noastră, adevăratul rol al înființării partidului ”Realitatea” nu este decât ca Rareș Bogdan și Cosmin Gușă să fie ”portavocile” care să arunce pe piață, la momentul oportun, numele adevăratului contracandidat al lui Klaus Iohannis pe culoarul din dreapta clasei politice. Iar numele acestuia este Ioan Aurel Pop, cel care nu cu multă vreme în urmă a devenit și președintele Academiei Române. Postura din care este pregătit să fie aruncat și în campania pentru Președinția României! Iar după ce ”Grupul de la Cluj” s-a scindat deja în trei facțiuni nu doar distincte, dar deja rivale de moarte și cuplurile George Maior – Ioan Rus și Florian Coldea – Vasile Dîncu se încăpățânează să meargă pe varianta ”milogelii” financiare la miliardarul George Soroș, ultimele planuri ”din Pădure” prevăd deja redirecționarea societății civile către susținerea unui ”nou Iohannis”, profesorul universitar Ioan Aurel Pop fiind identificat drept contracandidatul care poate provoca, dar cu sprijinul logistic de rigoare, bineînțeles, o ”emulație” civică asemănătoare celei care a dus la ”surprinzătoarea” alegere a ”neamțului” din 2014.
Și cum susținătorii profesorului Pop și-au testat deja cu succes ”mușchii mediatici” cu ocazia alegerilor pentru presedinția Academiei Române, acea demonstrație de forță a fost considerată o noua ”bilă albă” pentru coalizarea susținerii interne și externe a acestuia în locul unui Dacian Cioloș care își pierde tot mai accelerat nu doar ”bruma” de susținere din țară, dar mai ales finanțarea soroșistă… Asta în timp ce Victor Ponta va mai face oricum pe ”motănelul” cel puțin până în 2014, acesta fiind convins, după achitarea sa, să se limiteze doar la a încerca să rupă cât mai multe voturi de la pesediștii lui Dragnea.

”BĂTRÂNII” SEREIȘTI PIERD TEREN…

George Maior și Ioan Rus rămân loiali înțelegerii făcute ”în orb” cu o importantă parte a taberei democrate americane, mai ales că aceasta a fost intermediată de reațeaua soroșistă și care prevedea înființarea unui nou partid ”Pro Romania”, condus de Victor Ponta, care ar fi urmat să facă atât jocurile progresiștilor în țara noastră, dar în același timp și să fure din voturile social-democraților și ale naționaliștilor.
Numai că în timp ce nici măcar ”Cati” Andronescu nu a mai răspuns ”cântecului de sirenă” al ”pontiștilor”, pe planul naționalist ”Pro România” pare să fi pierdut deja lupta cu alte formațiuni mult mai agresive, cum ar ”Partidul Generalilor” de la ”Neamul Românesc”. Astfel că Victor Ponta a înghițit și amăgirea că va fi lăsat să se pregătească în liniște pentru alegerile din… 2024. Lucrurile nu stau însă mai bine nici pentru Florian Coldea și Vasile Dâncu, cei care merg pe mâna lui Dacian Cioloș, fiind obligați însă să suporte în acest sens și supervizarea lor de către Monica Macovei. Desigur, George Soroș a jucat întotdeauna la mai multe capete, astfel că este normal să intrețină financiar și mai multe extensii în România. Însă faptul că în ciuda finanțării majore din exterior, Dacian Cioloș pierde teren fără a mai reuși să convingă pe cineva că el trebuie să fie viitorul președinte sau barem premier al României trezește îngrijorarea sponsorilor din străinătate, amăgiți până acum, după cum dezvăluiam recent, de ”umflatele” sondajele de opinie plătite cu milioane bune de euro. Ca să nu mai vorbim de faptul că la vârful sistemului se dă ca sigur eșecul înscrierii Partidului Mișcarea România Împreună la tribunal în timp util pentru a putea participa la viitoarele alegeri europarlamentare de peste câteva luni.

PARTIDUL ”REALITATEA”, FĂCUT PENTRU POP!

Astfel că mai pragmatici și pe deplin conștienți ca Dacian Cioloș nu va putea surmonta handicapul actual, ”lupii tineri” dintr-o anume parte a sistemului mizează pe un nou plan pentru menținerea ”redutei” de la Palatul Cotroceni. Astfel că, fără a fi atât de naivi încât să meargă tocmai pe mâna unuia precum vechiul combinator Cosmin Gușă, au autorizat lansarea anunțului înființării unui viitor partid ”Realitatea” doar pentru a pregăti astfel trecerea la ”next level” a planului privind candidatura adevăratului contracandidat al lui Klaus Iohannis la Presedinție. Și când candidatura profesorului Ioan Aurel Pop va fi preluată de adevarații strategi care se bazează din nou pe ”diasporeni”, pe ”corporatiști” și pe ”tinerii frumoși și liberi” pentru a smulge Presedinția României chiar de sub mustața lui Liviu Dragnea. Numai că o astfel de construcție are nevoie de bani, de foarte mulți bani… Și cum finanțarea externă pentru Cioloș era oricum tot mai subțire, în aceste zile se depun diligențe disperate pentru ca finanțatori precum George Soroș să aprobe noua ”fișă de parcurs” pentru declanșarea operațiunii de promovare a actualului președinte al Academiei Române. Totul cu promisiunea că astfel ”mămăliga nu va exploda” și că s-ar putea evita ”modelul polonez” de venire la putere a unui partid euro-sceptic și pro-Trump, care să încurce și mai mult planurile progresiștilor în această parte a Europei… (Cătălin Tache – Național)

Jurnalul de Călărași nr. 3232 din 07.11.2018

SCENARIȘTII AU LUAT FOC!

Reacția a fost una pe măsură-nebunie totală! Cum s-a aflat? De unde s-a aflat? Cine a trădat? Păi noi am anticipat acest scenariu aproape cu un an în urmă! Când am văzut mașina de propagandă intrând în joc la alegerea Președintelui Academiei Române! Tot respectul pentru Ioan Aurel Pop, dar noi am mirosit scenariul, de la bun început! Ceea ce, iată, a ajuns public!… Iată informații explozive despre reacția împotriva celor care au dat totul pe goarnă!

ÎN REALITATE PROȘTII ERAU LA EI, ÎN CURTE!…
GUȘĂ, UMILIT CA ULTIMUL SCLAV!


Acum câteva zile, sub semnatura lui Cătălin Tache, ziarul Național făcea cunoscut numele celui care ar fi urmat să fie candidatul Partidului Realitatea pentru funcția de președinte. Poate chiar și președinte, într-un final: Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române. Rolul lui Cozmin Gușă și al lui Rareș Bogdan ar fi fost să arunce pe piață știrea, la momentul oportun, calculat cu multă grijă. Și, în egală măsură, să-i asigure publicitate candidatului, să se ocupe de campania lui.

RATING CÂT PIB-UL ROMÂNIEI

E cea mai proastă alegere a celor care au pus la cale partidul, având în vedere ca, în dorința lor prostească de a ieși cu ceva în față, cei doi închipuiți l-au dat în primire și pe Iohannis ca urma să-l numească pe Dacian Cioloș premier. Când spun cei care au pus la cale partidul, nu mă refer la Hoandră și alți patrioți de televiziune, nici la Guță și Rareș Bogdan, cei doi Heckel și Jeckel ai politicii de talk-show cu rating cât PIB-ul României. Mic, mic de tot. Mă refer la finanțatorii externi și zic sa fim discreți și să nu intrăm în amănunte.

DUPĂ CE L-A ÎNJURAT PE GHIȚĂ

Socoteala finanțatorilor nu s-a potrivit cu cea a cuplului de păcălici. Pe cei doi i-a mâncat limba și au început să vorbească înainte de termen, exact cât să afle și ziarul Național. Scandalul a fost gata. Telefoane cu urlete, cu tambălău mare cât China, că s-a aflat. Finanțatorii au zis că a înțărcat bălaia, că s-au lins pe bot de bani. Dar, cumva, situația trebuia remediată. Așa se explică de ce Cozmin Guță a intrat în direct la România TV, televiziunea pe care o înjura cu patos. De cabluri, de bani, de monitoare și de Sebastian Ghiță.

I S-A FRÂNT SPATELE

Show-ul a devenit repede sublim. Andreea Crețulescu se facea că nu știe ce este ziarul Național, deși acesta are 21 de ani de când e pe piață. Era ba un site, ba un ceva despre care nu e sigură că a auzit. Iar Gușă era de-a dreptul lovit de extaz că o poate lăuda pe Crețuleasca și emisiunile ei. Câtă iubire, ce pupături, ca un 69 mediatic, de s-ar inventa, unde linsul condurilor stăpânei promite un orgasm cosmic. Tot mediatic, normal. Că Gușă a bătut câmpii fericit, fără a mai ține cont de umilința pe care a trebuit să o înghită, n-ar fi fost nimic. Mie, cel mai mult mi-a placut show-ul pe care l-a oferit. Avea ceva din demnitatea ramei care încearca să stea drepți la drapel, dar i se frânge spatele.(național.ro)