Surprize!… Surprize!… FILIPESCU ÎL LAUDĂ PE… TEODOROVICI!

Într-o lume politică tot mai aglomerată și, mai ales, în stare de război permanent, există și surprize plăcute, cu atât mai mult cu cât ele pot fi neașteptate! Iată, de exemplu, în condițiile în care liberalii îi fac praf pe cei de la PSD de câte ori îi prind și de câte ori aduc vorba despre ei, un liberal cu notorietate, senatorul Răducu Filipescu are cuvinte bune despre un reprezentant al PSD, Eugen Orlando Teodorovici!
În condițiile în care, firesc, Teodorovici este un ministru însoțit de controverse, în continuare. Iată ce spune Filipescu despre Teodorovici:
„Nu îl văd pe Eugen Teodorovici că ar putea să facă ceva_! Dacă pe Eugen l-ai lăsa să facă ce are el în cap, probabil că nişte lucruri le-ar îndrepta! Numai că, nu-l lasă Dragnea! Şi aşa Dragnea l-a înghiţit cu 10 kilograme de lămâi, să-l pună la Finanţe! Dar cu toate astea eu cred că Teodorovici va rezista pentru că Dragnea nu mai are forţa să-l zboare!”
Acum, informațiile noastre vorbesc și despre niște elemente adiacente care ar explica și mai mult atitudinea lui Filipescu. De exemplu, actualul senator s-ar afla în relații de prietenie cu prieteni de-ai lui Teodorovici, motiv pentru care, de-a lungul timpului, au existat frecvente întâlniri între cei doi, existând o apreciere pentru profesionalismul lui Teodorovici din partea lui Filipescu. Dincolo de ele, însă, Filipescu chiar are dreptate, Teodorovici fiind un om cu coloană care când a fost cazul a şi plecat din funcția pe care i-o dăduse Tudose, tocmai pentru că avea alte păreri decât propriul său partid!…eugen_teodorovici_1649_57255400