SURPRIZE-SURPRIZE!… MARIA DRAGOMIR A ALES… PNL!

Aşa cum „Jurnalul de Călăraşi“ a anunţat- PNL Călăraşi a mai făcut o achiziţie din Parlament! *De data aceasta este vorba despre deputata Maria Dragomir! *Care a fost curtată de mai multe partide dar a decis să vină alături de cei cu care a mai colaborat- liberalii călărăşeni!

O APARIŢIE SURPRINZĂTOARE DOAR PENTRU… NEŞTIUTORI!
În momentul în care s-a deschis conferinţa de presă a PNL Călăraşi, mulţi dintre cei prezenţi au rămas surprinşi de apariţia alături de preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a deputatei de Călăraşi, Maria Dragomir. Aleasă în Parlament în calitate de reprezentant al PP-DD (partid în care a stat până când acesta s-a desfiinţat), trecută (fără prea multă aplecare) la PSRO-ul lui Geoană- partid, astăzi, dispărut, Maria Dragomir a fost curtată de mai toate partidele, de-a lungul timpului. Decizia finală fiind luată acum, înaintea declanşării campaniei electorale. Când, surprinzător (şi spre deosebire de mulţi alţii) Maria Dragomir anunţă că n-o mai interesează Parlamentul, că nu a venit cu dorinţa de a fi înscrisă pe vreo listă, pur şi simplu a ales partidul cu care a mai colaborat, de-a lungul timpului.

RĂDUCU FILIPESCU- „CU DOAMNA DRAGOMIR AM COLABORAT, FOARTE BINE, ÎN ÎNTREAGA SA PERIOADĂ DE ACTIVITATE POLITICĂ!”
„Avem o colegă nouă! Cu care, de fapt colaborăm de foarte mulţi ani! Am colaborat foarte bine şi după trecerea doamnei Dragomir la PSRO, ţinând cont de colaborarea pe care o aveam cu domnul Geoană de a merge împreună la guvernare. Lucrurile nu au mers, partidul lui Geoană a început să scadă şi în final cred că a şi dispărut! Având o relaţie foarte bună şi colaborări de-a lungul timpului am ajuns la concluzia că locul în care poate activa în continuare este acest partid! Toţi colegii noştri au fost de acord cu intrarea doamnei Dragomir în PNL şi vom fi o echipă. Vom avea o întâlnire şi cu colegii domniei sale şi vom vedea care din ei doresc să vină către PNL.“

MARIA DRAGOMIR, DEPUTAT PNL: „AM DECIS SĂ SPUN STOP PARLAMENTULUI! NU MĂ MAI INTERESEAZĂ!…“
„Nu voi candida pentru Camera Deputaţilor! Din acest moment nu mai doresc Parlamentul! Am decis să spun STOP! Nu îmi doresc nimic altceva decât să lucrez într-o echipă cu care să pot colabora. Am considerat că în această formaţiune sunt oameni pe care îi cunosc şi pot comunica. Nu am interese personale! Dacă partidul va considera că este nevoie de mine undeva, cu drag voi respecta decizia partidului dar să fie pe profilul pregătirii mele.
Am fost curtată şi de PSD şi mi s-a oferit de la nivel naţional să vin şi să preiau funcţia de preşedinte executiv! Iar discuţiile cu domnul Geoană au fost ca fiecare să aleagă să meargă unde doreşte, dânsul nu mai candidează pentru Parlament şi nu ştie ce se va întâmpla cu partidul.“