SURSĂ ALTERNATIVĂ DE APĂ POTABILĂ, DIN PUȚURI FORATE, LA CĂLĂRAȘI

Noi am susținut incă din parcursul anilor trecuți implicarea cu deosebită străduință a celui care își dorește odată cu fiecare schimbare la nivelul Municipiului Calarasi sa își ducă la bună îndeplinire proiectele ce fac obiectul dorinței pentru primarul Daniel Ștefan Drăgulin.
Într-adevăr, dupa diferitele revolte provocate de furnizarea apei potabile iată ca Municipiul Calarasi va avea o sursa alternativă de apă potabilă, din puțuri forate.
În marile orașe odată cu apariția ansamblurilor de cartiere rezidențiale au apărut și s-au dezvoltat sub întreaga apreciere a locuitorilor puțurile forate.
Iată că a venit momentul și pentru călărășeni să poată îmbrățișa o asemenea alternativă. Și de data aceasta, sub remarcabila modestie, (element ce îl singularizează in raport cu mulți alți ocupanți de asemenea funcții), implicare, multă munca cu schimbări pe elemente concrete in realitatea Municipiului Călărași ce au fost consemnate și desigur apreciate, primarul Daniel Ștefan Dragulin duce la îndeplinire și acest vis.
După o investiție derulată pe parcursul ultimelor 10 ani, municipiul Călărași, prin operatorul EcoAqua va deveni beneficiarul acestei surse alternative de apă din strat de profunzime.
Valoarea lucrărilor executată este de aproximativ 12 ,5 milioane RON, fiind finanțată de Compania Națională de investiții, ai căror reprezentanți au fost prezenți în această săptămână, într-o conferință de presă, alături de primarul Daniel Ștefan Drăgulin reprezentanți ai operatorului EcoAqua și ai constructorului, au anunțat punerea în funcțiune a stației.
Ne rămâne sa urmărim cu deplin interes implicarea in problemele comunității pentru a consemna acțiuni interesante.