Tare?!… Sau ce?!… ANTRENORUL DAN ALEXA ÎL ATACĂ PE… DICĂ!

Pentru că tot a început să se apropie de lumea celor mari, în domeniul antrenoratului din România, Dan Alexa emite opinii, lucru firesc pentru un om cu experiență în fotbal, dar mai puțin corect, din punctul unora de vedere, pentru un coleg de antrenorat! Un antrenor nu atacă un alt antrenor decât dacă are oarece interese în zonă, ceea ce, iarăși demn de semnalat, nu e cazul lui Alexa care n-ar avea nicio treabă cu Dică! Sigur, că lui Dică îi sună clopoțelul inclusiv prin avertismentele lui Becali, este o realitate concretă, dar să-l ataci pe antrenorul de la FCSB nu este corect din punct de vedere colegial! nicolae-dica-465x390
Poate, însă, tânărul antrenor de la Călărași visează promovarea cu echipa din Călărași, o imagine foarte bună și, de ce nu, să fie ales de Becali pentru a conduce echipa de fotbal după eliminarea lui Dică! Ar fi o explicație!
Dar iată declarațiile lui Alexa: „În momentul ăsta, nu e indicat să joci cu vârf fals la Steaua. Vârf fals în 4-2-3-1 este cea mai mare prostie. Marea șansă a Stelei a fost că Gnohere a fost fantastic în prima parte a campionatului. Când Alibec părea că revine în formă, s-a accidentat și el la Mediaș, iar Gnohere a fost suspendat. Dacă jocul lui Budescu nu merge, tot jocul echipei suferă. Se întâmplă ceva la Steaua. Mulți jucători joacă sub nivelul lor”, a spus Alexa la Telekom Sport.

Rezerva din Peluză