TEORIE… FALSĂ! ESTE ARDEALUL… DISCRIMINAT?

PĂI MAI TOŢI CONDUCĂTORII ROMÂNIEI SUNT DIN… ARDEAL!
Una din manipulările enervante care se practică de către cei interesaţi în dezmembrarea ţării (tot mai activi, în ultima vreme!) este aceea că politica se face la Bucureşti, de „regăţeni”, iar Ardealul este tot mai la coadă pus! Motiv pentru care ar fi nevoie îndepărtarea de… Bucureşti! Am mai spus-o, am mai prezentat, sunt emisiuni de televiziune (pe care nu le sancţionează CNA!) în care se vorbeşte despre asta, deschis! Şi nimeni nu ia nicio măsură!

ardeal

În realitate, dacă ne uităm, pur şi simplu, pe date exacte, ce constatăm? Păi hai să vedem cine sunt conducătorii României: preşedintele- din Ardeal! Şi nu cu naţionalitate română! Şi nu cu credinţă creştin-ortodoxă! Primul-ministru- din Ardeal! Preşedintele Curţii Constituţionale- din Ardeal! Şeful SRI- din Ardeal! Şefa DNA- din Ardeal! Avocatul Poporului- din Ardeal! Ministrul Apărării Naţionale- din Ardeal! Procurorul General al României- din Ardeal! Patriarhul României- din Ardeal!…
Cam aceasta este realitatea şi, iată, cât de nenorocită este manipularea care se practică, la care, din nefericire, românii nu reacţionează!