Teorii confirmate! ÎNTR-UN SINGUR TUR, DRĂGULIN ÎNVINGE!…

•Dar cum liberalii se opun acestei legi, la Călărași chiar liberalii s-ar putea să aibă probleme în turul doi! •Deși cei mai bine informații spun că această propunere nu va trece!

CE ZIC ULTIMELE SONDAJE!…

Este un element de mare interes pe care noi l-am promovat, în ultima vreme, nu de alta dar dacă tot se apropie alegerile și sondajele mincinoase au pătruns în case, prin intermediul televizorului, calculatorului ori al altor mijloace de manipulare, noi am hotărât să prezentăm realitatea așa cum este!
Am început cu sondajul liberalilor pe care l-am procurat chiar de la nivelul conducerii PNL și chiar dacă nu avem încredere, totală, în acest sondaj l-am prezentat în câteva dintre datele sale esențiale! Promițând că vom verifica și noi realitățile! Pe de altă parte alte partide au făcut și ele sondaje și elementul comun pe care l-am descoperit este că în indicele de popularitate primarul Drăgulin este în frunte! Desigur, 6 din 10 călărășeni nu l-ar vota pe actualul primar, dar cum legea prevede un singur tur, 3,4 cetățeni cu vot pozitiv pentru primar înseamnă victorie sigură! Pentru că ceilalți șase care votează împotrivă nu votează un singur candidat ci mai mulți!… Condiția în care Drăgulin poate rămâne primar!…

LIBERALII VOR ÎN DOUĂ TURURI!

Într-adevăr toată această teorie poate să fie influențată de probleme în condițiile în care conducerea Partidului Național Liberal, împreună cu alte formațiuni politice încearcă să forțeze schimbarea legii pentru ca la alegerile locale să existe două tururi! S-a aliat aceste idei chiar și ALDE, partidul aflat în plină guvernare alături de PSD, dar care în acest caz are alte interese! Din informațiile noastre varianta cu două tururi nu va trece, moment în care, cu siguranță, Drăgulin este cel mai avantajat!
Desigur, asta și în funcție de ce se va întâmpla în Călărași în următorul an de zile!…
Vom reveni că avem cu ce!