Crimele de la Călărași care au îngrozit România! CENTRELE DE PLASAMENT – PUȘCĂRIE, FĂRĂ GARDIENI!…

ȘTIRE ÎN MIEZ DE NOAPTE!… DE LA CĂLĂRAȘI!

Acestea au fost informațiile care au fost prezentate public, imediat după ce evenimentele s-au produs! Adică între 21:00 și miezul nopții s-au comis crimele, s-a furat mașina, au fost prinși criminalii și toată lumea a rămas fără comentarii! Speriată! Așa ceva, la Călărași!

TRIPLA CRIMĂ CE CUTREMURĂ ROMÂNIA! MĂCEL ÎN MIEZ DE NOAPTE. ESTE ȘOCANT SINE SUNT SUSPECȚII

Un triplu asasinat cutremură România! Trei minori sunt acuzați de uciderea a altor trei persoane, luni seara, în Călărași.
Un apel la 112 anunța, la ora 21.43, un triplu asasinat.
Un vecin a sesizat că un bărbat de 82 de ani, soția de 80 de ani și fiica lor, în vârstă de 58 de ani au fost uciși prin înjunghiere.
Polițiștii au identificat făptașii, trei tineri în vârstă de 17 ani: Bivolaru Valentin, Alexandru Dan și Ene Cristian.
Din primele informații reiese că cei trei minori au sustras un autoturism Opel, care aparținea victimelor.
În prezent, cei trei minori se află în custodia poliției.
Potrivit unor surse judiciare, citate de Libertatea.ro, unul din cei trei minori se afla în plasament la familia ucisă. Toți trei erau în prezent instituționalizați la Centrul de plasament Perișoru, din județul Călărași.
Aceeași sursă precizează că cei trei minori ar fi consumatori de etnobotanice.

ȘI TOTUȘI – NENOROCIREA PUTEA FI PREVENITĂ?!…

Din informațiile pe care le-am cules încă din primele ore ale dimineții, lucrurile generează foarte multe comentarii! În primul rând prezența la aceste centre de plasament care se dovedesc, din nou, reale pericole pentru societate, nu doar pentru cei implicați în așa ceva!
Este a nu știm câtelea caz în care constatăm că acolo nu se întâmplă nimic educativ, singurul rost al acestui tip de instituție fiind ținerea lor într-un loc sub supraveghere, dar de unde pot fugi oricând!
Cum este posibil ca ajuns la vârsta majoratului și sub privirile instituțiilor de stat, un individ să nu ajungă să străbată decât șase clase din cele opt de școală generală?!…Este o întrebare care își are răspunsul chiar în situația respectivă!
Dar nu este singura, pentru că aflăm că respectivul individ a mai fost implicat în mai multe, are mai multe dosare, legea permite orice, ori delăsarea, nepriceperea, neimplicarea generează situații care, iată, duc la moartea unor oameni! Doi bătrâni de peste 80 de ani și fata lor de aproape 60!
Așa ceva într-o țară normală nu ar trebui să se întâmple! Declanșăm, din acest moment un amplu program de analizare a situației celor care sunt sub supravegherea statului dar de fapt sunt peste toate limitele legale ale acelui stat!
Din păcate, din nou, Călărașiul prezintă o știre îngrozitoare, de parcă nu erau suficiente toate relele de până acum!…