Tudose are dreptate- BANCA NAȚIONALĂ ESTE A ROMÂNIEI! NU A LUI ISĂRESCU ŞI STĂPÂNII LUI!

Când mai auziți pe vreunul lăudându-l pe guvernatorul-etern cum a ținut el leul în frâu amintiţii cum a ajuns leul de la 4 lei la…40000!
Premierul Tudose anunță o discuție încinsă cu reprezentanții BNR: ‘Păi, du-te, frate, acasă, dacă tot eşti persoană fizică!’
Premierul Mihai Tudose spune că se va întâlni cu conducerea Băncii Naţionale a României (BNR) în luna ianuarie, deoarece aşteaptă să vadă cum va încheia sistemul bancar acest an fiscal.
Întrebat într-un interviu difuzat sâmbătă, la Antena 3, dacă va avea o întrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şeful Guvernului a răspuns: „Da, am primit o scrisoare de la domnia sa, o să-i dau curs după ce se termină acest an. Să vedem cum închide sistemul bancar acest an fiscal, care a fost rolul Băncii Naţionale a României, fiindcă, repet, este Banca Naţională a României, nu a cuiva. Şi pe baza acestor analize, tot în ianuarie, o să avem şi o întâlnire şi o să vă fac şi public imediat concluziile, fiindcă eu (…) m-am cam săturat ca nişte oameni de pe acolo să tot arunce în aer tot felul de lucruri publice şi când îl întrebi – (spune că – n.r.) a vorbit în nume personal. Păi, du-te, frate, acasă, dacă tot eşti persoană fizică!”.
Totodată, şeful Executivului a spus că BNR „poate să intervină”, atunci când este necesar, pe piaţă.
„Eu vreau să-şi facă treaba ca Bancă Naţională a României, a României, repet. Nu este banca naţională a băncilor din România”, a mai afirmat Tudose, potrivit Agerpres.