Ultima oră! CAZUL ILIUȚĂ – S-A AMÂNAT VERDICTUL!

CA ŞI ÎN CAZUL ORBAN CARE ARE DECIZIA FINALĂ LA ÎNCEPUTUL LUNII MARTIE!

Desigur, după informațiile făcute publice în legătură cu începerea urmăririi penale in personam împotriva președintelui Consilul Județean Călărași, Vasile Iliuță, toată lumea a vrut să vadă ce se va întâmpla la nivelul central al partidului, acolo unde trebuia să se ia decizia finală. Nu s-a luat nicio decizie dintr-un motiv extrem de simplu – nu a apărut, până acum, dosarul oficial cu această decizie da!
Mai mult decât atât, calitatea lui Iliuță este aceea de “suspect”, deci nu de “inculpat”, abia în acel caz ajungându-se la punerea în practică a decizie BPN al PNL !
Astfel că se așteaptă acest moment pentru a se hotărî dacă se va retrage sau nu sprijinul politic președintelui Consiliului Județean.
Desigur, multi știu că această decizie are legătură și cu poziția pe care o va aborda președintele partidului, Ludovic Orban, la rândul său aflat într-o situație de așteptare, pentru că în aceeasi zi în care ar fi trebuit să se judece cazul lui – s-a judecat și recursul în cazul lui Ludovic Orban. Decizia pentru Orban va fi făcută publică da la începutul lunii martie. Decizia – poate avea legătură cu această hotărâre, deși multi sunt ferm convinși că Orban va fi găsit nevinovat și va rămâne, în continuare, la conducerea partidului. Acesta ar fi filonul optimist pentru Vasile Iliuță, deși adversarii abia așteaptă să apară dosarul! Ce va fi vom vedea!…