Ultima oră! DEPUTATUL SORIN VRĂJITORU – O NOUĂ REALIZARE!

PROIECTUL PORTULUI TURISTIC DE LA CĂLĂRAȘI – FINANȚAT!

Vă amintiți, cu siguranță de promisiunile pe care deputatul PSD Călărași, Sorin Vrăjitoru le-a făcut, atunci când a început mandatul său, chiar dacă mandatul a demarat mai târziu față de ceilalți parlamentari. Înlocuindu-l pe Iulian Iacomi care a vrut să se întoarcă la activitatea din primărie, Sorin Vrăjitoru a promis că se va ocupa de cel puțin două proiecte extrem de importante: pasajul de la Drajna și Portul Turistic de la Călărași! Dacă în urmă cu doar câteva zile am avut informații privind pasajul de la Drajna, iată că acum avem informații de ultima oră despre Portul Turistic! Solicitarea a trecut de Comisia Tehnico-Economică și va intra la finanțare prin minister!
De altfel, din informațiile primite de la deputatul de Călărași, ministrul turismului, Bogdan Gheorghe TRIF va veni cât de curând, la Călărași, legat de acest proiect!
Este o investiție de aproape 75 milioane lei, aproximativ 15 milioane euro, reprezentând cea mai mare investiție guvernamentală din Călărași!
Așa cum ne-a precizat Sorin Vrăjitoru, proiectul este un început pentru dezvoltarea zonei, întrucât prin această finanțare se vor deschide căile turismului la Călărași și, firesc, altor și altor proiecte în zonă! De altfel, deputatul a ținut să remarce și reușita Consiliului Județean Călărași care a obținut finanțare pentru proiectul ”Promenada”, inclusiv acesta fiind legat de Portul Turistic!
Urmărim cu interes!…