Ultima oră! DRĂGULIN ARE BUGET PENTRU ȘCOALA 1!

Vă reamintim, atunci când i s-a prezentat situația Școlii Gimnaziale numărul 1 din Călărași, cunoscută și sub numele de Gimnaziul Carol I, ministrul culturii, Daniel BREAZ a găsit o soluție care poate fi aplicată foarte repede! Cu doar două condiții – Pe de o parte ca președintele Iohannis să promulge legea ajunsă la el care permite Ministerului Culturii și Identității Naționale să finanțeze asemenea acțiuni, dar și ca Primăria Călărași să aloce bani pentru studiul de fezabilitate necesar.
Atunci, într-o conferința de presă la care a participat ministrul, presa bezmetică, tendențioasă, ori rău intenționată a și lansat întrebarea: ”Și dacă Drăgulin nu alocă bani?”
Reamintim, conform deontologiei jurnalismului în starea sa primară, o întrebare se pune în legătură cu o faptă, nu cu o presupunere! Când arunci în față presupunerile tale, atunci faci manipulare, dezinformare, în niciun caz presă! Culmea realității care desfide orice asemenea atitudine lipsită de profesionalism (informație pentru presa normală la cap!) este că Primăria Călărași are în buget bani alocați pentru Școala Gimnazială Carol I!
Aceasta nefiind o noutate pentru că în ultima vreme de la primărie au venit banii către școală, fiind asigurate cele necesare, dar intervenția pentru restaurare nu poate fi făcută fără avizele care nu au putut fi date atâta timp că nu s-au prezentat documentele solicitate!
Dincolo de toate acestea, însă, iată că și de la primărie va veni studiul de fezabilitate, rămâne să vedem ce va face președintele Iohannis! Pentru că ministrul culturii a precizat că îl va ataca pe președinte dacă va trage de timp în legătură cu promulgarea aceste legi!