ULTIMA ORĂ! ILIUŢĂ ŞI-A DAT DEMISIA DIN PARLAMENT!

Şi-aşa postul acesta nu i-a plăcut niciodată!…

Avalanşă de demisii în Parlamentul României, după alegerile locale. Situaţie normală, atâta timp cât o parte dintre deputaţii şi senatorii aflaţi în Parlament până la 5 iunie, au devenit primari ori preşedinţi de Consilii Judeţene. De la Gabriela Firea ori Daniel Florea (un succes confirmat de „Jurnalul de Călăraşi“?!) până la parlamentari din PNL, UNPR ori UDMR.
Unul dintre numele aflate pe lista celor care s-au retras din Camera Deputaţilor, din calitatea de deputat, este acela al lui Vasile Iliuţă, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi. Pentru sufletul lui Iliuţă se pare că nu este o pierdere prea mare, în acest post neregăsindu-se de foarte multe ori. Iliuţă este un om practic, pragmatic, căruia îi plac acţiunile concrete, iar în Parlament, după cum se ştie, primează… vorbele!
La începutul acestei săptămâni, Vasile Iliuţă şi-a prezentat demisia din calitatea de deputat. Judeţul Călăraşi având, acum, un post mai puţin de deputat- situaţie cu care va rămâne şi după alegerile din toamnă, pentru că, după noua organizare a Parlamentului, judeţul Călăraşi pierde un post de deputat. Firesc, odată cu depunerea jurământului în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă are alte priorităţi. Pe care le veţi afla, în exclusivitate, citind „Jurnalul de Călăraşi“ şi urmărind Televiziunea Călăraşi1.