Ultima oră! LILIAN ONESCU – SECRETAR GENERAL LA ANAF!

DACĂ TOT N-A FOST ACCEPTAT SĂ REVINĂ… PREFECT DE CĂLĂRAȘI!…

Știre de ultimă oră, oficializată în acest moment și de mare interes și pentru călărășeni: fostul prefect de Călărași, Lilian Onescu, cel care a fost, la un moment dat, în cărți pentru a reveni ca prefect de Călărași, dar jocurile politice nu au acceptat asta atunci, a primit o importantă funcție în Ministerul Finanțelor! Mai precis, la ANAF! O instituție extrem de interesantă, în tot ceea ce înseamnă evoluția economică a României.
Lilian ONESCU a devenit secretarul general al ANAF! El va face o echipă de succes, cu siguranță, alături de ministrul finanțelor, Orlando Teodorovici, pentru că au colaborat de multe ori și în multe proiecte, de-a lungul anilor.
Oamenii din Călărași își amintesc, cu siguranță de corectitudinea, seriozitatea, echilibrul lui Lilian ONESCU, atâta timp cât a fost prefect de Călărași. El fiind, de altfel, singurul prefect care înainte de a părăsi funcția a invitat toată presa la o masă de despărțire, unde s-au spus multe cuvinte frumoase… Succes, domnule ONESCU, vom fi cu ochii pe dumneavoastră ca pe… ANAF!…