ULTIMA ORĂ! NostraDAMA A AVUT DREPTATE! ILIUŢĂ VA FI PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN!

Marian Dinulescu şi Valentin Barbu- vor fi vicepreşedinţi!

Ceea ce NostraDAMA (deja celebrul prezicător) a afirmat în „Jurnalul de Călăraşi“ va deveni realitate în şedinţa Consiliului Judeţean de vineri: Vasile Iliuţă va fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean! Iar Marian Dinulescu şi Valentin Barbu- vicepreşedinţi!
Totul s-a decis în urma unor intense discuţii, la nivelul conducerii organizaţiei de partid, în care fiecare parte şi-a susţinut… partea sa, iar preşedintele Filipescu a concluzionat în privinţa noii ierarhii în conducerea judeţului. Desigur, au contat foarte mult prestaţiile celor doi (Dinulescu şi Iliuţă) în aceste alegeri- Vasile Iliuţă a primit o serie de localităţi (unele foarte grele) şi A ÎNVINS ÎN TOATE! În timp ce Marian Dinulescu (un bun organizator, de altfel) a avut contraperformanţe atât la Olteniţa, cât şi la Budeşti, dar şi la numărătoarea de la Perişoru, acolo unde s-a pierdut pentru… un singur vot! Recunoscându-i-se rolul de bun organizator al lui Iliuţă, dar şi pasiunea cu care acesta s-a înscris în competiţia pentru binele noului PNL, în judeţul Călăraşi!
De altfel, chiar şi de la nivel naţional modul în care s-a comportat Vasile Iliuţă (tentat, poate, la un moment dat, să lase totul baltă!) implicarea acestuia şi rezultatele foarte bune, precum şi proiectele pe termen lung pe care le are pentru Călăraşi au înclinat balanţa în favoarea lui Vasile Iliuţă în calitate de nou preşedinte al Consiliului Judeţean. La rândul său, Marian Dinulescu va rămâne vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, poziţia de implicare, de altfel, a avut o serie de reuşite incontestabile. La rândul său, Valentin Barbu este un politician de viitor, iar această poziţie îi poate deschide perspective pentru evoluţia ulterioară.
Şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean va avea loc vineri. Atunci când, dacă lucrurile vor merge tot aşa, vom constata ceea ce „Jurnalul de Călăraşi“ scrie, de atât de multe ori- IAR AM AVUT DREPTATE! Deşi, de data asta, dreptatea a fost a lui… NostraDAMA!
J de C