ULTIMA ORĂ – POLITICIENI CĂLĂRĂŞENI – ÎN AVIONUL BLOCAT LA BRUXELLES!

ULTIMA ORĂ – POLITICIENI CĂLĂRĂŞENI – ÎN AVIONUL BLOCAT LA BRUXELLES!

10 noiembrie 2017

O ştire a fost transmisă la nivelul întregii Românii, joi seară atunci când s-a anunţat că la Bruxelles s-a blocat un avion al Companiei Tarom:
„O aeronavă TAROM care trebuia să plece din Bruxelles, cu destinația București, nu a putut decola în această seară. Pasagerii au fost ţinuţi în avion timp de aproximativ o oră şi jumătate, după care li s-a comunicat să coboare, pentru că avionul nu va putea pleca din cauza unei defecţiuni tehnice.
Printre pasagerii aflaţi la bordul avionului se află ministrul Apărării, Mihai Fifor, comisarul european Corina Creţu , europarlamentarii Norica Nicolai, Viorica Dăncilă, Renate Weber şi Maria Grapini, precum şi primarul sectorului 5, Daniel Florea”.

Din informaţiile noastre în avion se află peste 20 de politicieni din Călăraşi! În frunte cu viceprimarii municipiului Călăraşi, Viorel Ivanciu şi Dragoş Coman! Precum şi consilieri locali!… Totul este în regulă, cu excepţia nervilor, fireşti care se acumulează când stai, peste planul tău aproape 24 de ore! Vom reveni! Că avem cu ce!…