„SCANDALUL RACHETE NUCLEARE – DETONATE LA CĂLĂRAŞI?” CONTINUĂ

Așadar, deci și unii ar dorii ca lucrurile să rămână cel puțin nelămurite, în timp ce alții susțin că este vorba despre o făcătură, ori manipulare, noi rămânem perseverenți dorinței de a vă informa cat se poate de corect. Ce s-a mai întâmplat în scandalul declanșat, săptămâna trecută.

Ultima oră! S-A MOBILIZAT… HOTNEWS !
Iată că lucrurile se complică, iar ciudățeniile sunt și mai multe… Însuși Hotnews a intrat în joc pentru a demonta (pe un spațiu de trei ori mai mare decât știrea inițială!) ceea ce se afirmase acolo. Sunt unele lămuriri, altele mai puțin, exploziile nu par a semăna între ele, în fine, sunt multe de comentat. Oricum, cel mai grav lucru este semnalul de la Garda de Mediu care, pur și simplu, spune că nu are nicio posibilitate de a verifica o asemenea situație! Păi pentru ce mai sunteți plătiți, fraților?!…Sau va este frica sa nu deranjați?
Oricum,noi am fost primii care și-au pus semne de întrebare în legătură cu tot acest caz! Sesizând aberația absentei oricărei reacții oficiale, timp de aproape două zile, lucru inadmisibil în cazul unor acuzații atât de grave, mai ales dacă ele nu erau… reale! Noi ne-am sesizat primi! Ca de obicei…
Atenție, priviți imaginile !
CIUPERCA!…
CIUPERCA DUPĂ O EXPLOZIE ESTE SEMN CA FOST O… EXPLOZIE NUCLEARĂ!
Așadar, informația prezentată (la aproape 48 de ore de la primul semna din presa!) de Ministerul Apărării este cel puțin controversată, dacă nu… mincinoasă!

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-22117971-video-povestea-unei-manipulari-presa-rachete-nucleare-miei-doua-capete-romania-cum-ajuns-imagini-banale-din-2011-fie-folosite-pentru-diabolizarea-prezentei-militare-sua-romania.htm