Ultima oră și… ceva! MOTREANU SE ÎNTOARCE! ALĂTURI DE BLAGA ȘI CRIN ANTONESCU!

CEL CARE TREBUIA SĂ FIE PREȘEDINTELE LIBERALILOR, REVINE!

Se știe, încă de la venirea la conducerea României a președintelui Klaus Iohanis, acesta i-a propus să preia conducerea interimară a liberalilor fostului secretar general DAN MOTREANU. Un om important, un om cu realizări, de o seriozitate exemplara, un deputat de Călărași care a realizat foarte multe lucruri pentru Călărași! Motreanu a refuzat atunci solicitănd un timp până la alegerile din congres, atunci când era de acord să devină președintele PNL.
Cum spunea Toma Caragiu – “s-a observa din tribune“!– așa că a apărut acel dosar nefericit care l-a scos, practic, din orice competiție! După mai mulți ani de marginalizare nedreaptă DAN MOTREANU a fost achitat, definitiv! Și el se întoarce pe baricade! Lucru care dincolo de zvonuri este confirmat chiar de președintele liberalilor, Ludovic Orban!

ORBAN, ALEGERI EUROPARLAMENTARE – PRIMELE NUME ÎNSCRISE PE LISTĂ

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că printre candidaţii înscrişi pentru listele partidului la alegerile europarlamentare se află Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu.
‘A început înscrierea pe liste. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aştept cu interes candidaturi’, a spus Orban, la Realitatea TV. Întrebat dacă există până acum candidaturi clare, Ludovic Orban i-a enumerat pe primarul Albei Iulia, Mircea Hava, pe Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, subliniind că decizia este a Biroului Naţional al partidului în baza unui set de criterii stabilite. Orban a afirmat că mulţi colegi i-au cerut să candideze. ‘Eu sunt desemnat candidat oficial al partidului la funcţia de prim-ministru şi mă pregătesc cu seriozitate şi meticulozitate’, a adăugat acesta.

REVINE CRIN ANTONESCU?

Întrebat dacă Crin Antonescu şi Vasile Blaga ar putea fi candidaţi la europarlamentare, Orban a răspuns că aceştia vor fi candidaţi în măsura în care doresc. ‘Voi afla dacă vor dori să candideze până la 1 octombrie’, a spus Orban. El a subliniat că o candidatură la europarlamentare a lui Vasile Blaga ar fi una ‘puternică’, pe care o priveşte cu ‘ochi buni’. Întrebat dacă primele trei nume pe lista europarlamentare vor fi Ludovic Orban, Crin Antonescu şi Vasile Blaga, liderul PNL a spus: ‘Nu ar fi rău, dar nu pot să dau răspunsul la această întrebare’.