ULTIMA ORĂ! UNPR MERGE, ÎN ALEGERI, CU LIBERALII?!

DACĂ ACEASTĂ SITUAŢIE SE CONFIRMĂ, DEPUTATUL AUREL NICULAE VA CANDIDA PE LISTA PNL?!…

Mare fierbere în Parlamentul României, în vederea negocierilor pentru alianţa post-electorală- foarte importantă pentru unele partide. În primul rând pentru UNPR. Partid foarte important, încă, datorită voturilor pe care le are, dar care (prin rezultatele de la locale) nu prea a contat, în 5 iunie 2016. Tocmai de aceea fierberea este mare. Iar marţi după-amiază UNPR a votat să meargă împreună cu PNL, inclusiv printr-o posibilă alianţă electorală. Asta s-a datorat şi faptului că după ce acceptase negocierile cu Valeriu Steriu, Dragnea a amânat pentru încă o zi aceste negocieri, pentru consultarea, în prealabil a PBN.
Oricum, în şedinţa organizaţiei naţionale a UNPR s-a decis ca aceştia să mearga cu PNL! Chiar dacă (spun sursele noastre!) cuplul Gorghiu/Blaga ar fi condiţionat alianţa de neincludere pe liste a generalului Gabriel Oprea! Lucru pe care Steriu nu l-a acceptat, din prima.
Interesant, la Călăraşi, este că prin această posibilă alianţă, deputatul (fost PNL, actual UNPR) Aurel Niculae s-ar întoarce la… PNL! Şi ar putea candida pe listele acestui partid! Lucru pe care Aurel Niculae nu îl consideră dificil, din punctul său de vedere, atâta timp cât el a exclus orice alianţă cu PNL-ul lui Filipescu, nu cu Vasile Iliuţă, de exemplu, cu care a şi avut mai multe discuţii.
Desigur, UNPR este prudent pentru că se poate teme şi de o posibilă capcană- promisiuni, până la toamnă, cât e nevoie de voturile deputaţilor UNPR, după care, cu un pas înaintea alegerilor generale să se întoarcă roata! Orice este posibil- rămâneţi alături de noi şi de aici veţi afla primii!