ULTIMUL ZVON- CONFIRMAT: IULIAN DUMITRESCU- ŞEFUL LIBERAL AL SENATORILOR!

*Împotriva dorinţei foste lidere a PNL, Alina Gorghiu care nu este agreată de Ludovic Orban!

Cică s-au dat bătălii teribile pentru postura de conducător, la nivelul PNL, în Parlamentul României. Fostele lidere ale partidului („amazoancele liberale”) ar fi dorit să rămână în centrul de interes, chiar dacă poziţia de conducător a PNL a fost preluată de Ludovic Orban. Raluca Turcan, la Camera Deputaţilor, cică ar fi acceptată chiar de Orban, astfel că ea ar putea deveni lidera deputaţilor liberali, din această toamnă. În schimb, la Senat, Alina Gorghiu (faimoasă prin bătutul la uşi la copilul care refuza să deschidă!) nu ar fi fost agreată pentru a deveni lidera senatorilor liberali! Numele cel mai vehiculat fiind al fostului deputat de Călăraşi, Iulian Dumitrescu, acesta aflându-se în „pole position” pentru poziţia de lider a senatorilor PNL. Chiar Ludovic Orban i-ar fi transmis Ralucăi Turcan (care s-ar fi zbătut, foarte tare, în ultima vreme, pentru a obţine sprijinul în aceasta poziţie!) să stea la locul ei pentru că postul a fost ocupat de… Iulian Dumitrescu!

N.R.: Atunci când am susţinut că Dumitrescu (împotriva gafelor impardonabile care le-a făcut în puţinele sale apariţii publice!) este un factor important, agreat chiar în… SUA, noi ştiam ce vorbim! Se pare că şi Dumitrescu!…

ULTIMA ORA: LOVITURĂ ÎN PNL! ALINA GORGHIU PIERDE RUŞINOS ÎN FAŢA UNUI NECUNOSCUT. IULIAN DUMITRESCU ESTE NOUL ŞEF AL SENATORILOR LIBERALI

Iulian Dumitrescu este noul lider de grup al senatorilor liberali după ce a câştigat la voturi în faţa Alinei Gorghiu.

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, un apropiat al preşedintelui Ludovic Orban, a fost ales noul lider al senatorilor liberali, el câştigând această funcţie cu 14 voturi, impunându-se în faţa contracandidatului Alina Gorghiu, care a obţinut 13 voturi, potrivit news.ro.
Iulian Dumitrescu îl înlocuieşte pe Mario Oprea, cel care a fost lider de grup al senatorilor PNL în sesiunea precedentă.
El este preşedintele PNL Prahova şi a fost ales, pentru a doua oară, senator pe listele liberalilor la alegerile parlamentare din decembrie 2016.
La Camera Deputaţilor, lider de grup este Raluca Turcan.

STRUCTURA GRUP
Raluca Turcan – Lider Grup
Victor Paul Dobre – plen
Cristi Romanescu – teritoriu
Pavel Popescu – comunicare
Lucian Bode- Vicelider
Stefan Ion – avertizor
Dan Vâlceanu – conduita
Corneliu Olar
Nicolae Neagu
Ghilea Gavril
Cupsa Ioan
Florica Chereches – Secretar
CAMERA DEPUTAŢILOR
Buican – Secretar
Ben Oni – Vicepresedinte
COMISII :
Bode Lucian – Transporturi
Balan Ioan – Petiții
Paler Ionel – UNESCO
Stirbu Gigel – Cultură
Florin Roman – Administrație

(Sursa: ŞtiriPeSurse)

Vom reveni! Că avem cu ce!…