Un succes! ROXANA PAȚURCĂ ÎȘI PĂSTREAZĂ POSTUL IMPORTANT DIN SENATUL ROMÂNIEI!

În toată această devălmășie care a cuprins lumea politică autohtonă, în ultima vreme, dar și în urma schimbărilor furtunoase din parlament, acolo unde au fost modificate o serie de poziții, iar politicieni importanți au fost dați la o parte , în locul lor venind alții, o știre de continuitate a devenit publică pentru călărășeni: Roxana Pațurcă, senator de Călărași, rămâne în poziția de vicelider, la Senatul României!
Mai mult decât atât, Roxana Pațurcă este unul dintre parlamentarii cu o viziune complexă în Comisia economică, acolo unde, practic, se hotărăște destinul banilor! Și ce este mai important decât banii, în acest moment, în toată lumea?!..:
Desigur, este loc și de mai bine, nu toate mesajele sunt, întotdeauna, pozitive, pentru că numai Ceaușescu își dorea sută la sută! Totuși, pentru primul an de activitate în Senat, Roxana Pațurcă beneficiază de aprecieri, iar noi vom consemna toate aceste eforturi pe care le face, în primul rând pentru aceia care au ales-o și au trimis-o în Parlamentul României! Pentru că, din nefericire, unii parlamentari au uitat asta, au uitat de Călărași și nici măcar nu mai calcă pe aici!…