UNA BUNĂ CU… MIRCEA DINESCU!

DUMNEZEU S-A ARĂTAT NUMAI ÎN… ROMÂNIA!

Întâmplare a făcut să merg, la o lansare de carte, undeva, în Oltenia. Iar acolo a venit un domn care ne-a spus că este din Maglavit și că ne invită la el în sat pentru că a tăiat vițelul! Când am auzit că este din Maglavit m-am mirat foarte tare și am decis să mergem, imediat, acolo! Cei mai tineri, poate nu știu, dar la Maglavit se întâmplase o minune unde un cioban care era mut s-ar fi întâlnit, noaptea, cu Dumnezeu, în persoană! Și a doua zi a putut să vorbească! De acolo s-a declanșat minunea, veneau tot felul de bolnavi, muți, ologi la locul sfânt! Acuma, vedeți, în toată Europa, chiar în lume, există locuri din astea în care s-au arătat fie Fecioara Maria, fie Isus Hristos, fiecare după minunea asta! Vedeți dumneavoastră, numai in România, la Maglavit , a venit… Dumnezeu, el însuși, în persoană!…
Chestie care este de negăsit, în lume, pentru că și în Biblie, Dumnezeu nu apare, niciodată! Pentru că și în Vechiul Testament, dacă va amintiți, Moise nu-l vede pe Dumnezeu, vede numai un stâlp de foc și aude numai vocea lui Dumnezeu pentru că nu te puteai uita la Dumnezeu! E, la noi a venit Dumnezeu, s-a întâlnit cu ciobanul și a apărut mitul acesta!
Culmea, folosit, cu inteligență de primii secretari comuniști din Oltenia care știau să-l folosească pe ciobanul respectiv, de câte ori era nevoie ! Dar, rețineți, Dumnezeu nu a apărut, el însuși, în persoană, decât în România !