UTILAJELE DE DESZĂPEZIRE- PE AUTOSTRADĂ ŞI LA… 14 GRADE!

După viscol, nici dracu’ nu le-a văzut! *A stat închisă autostrada, zile în şir! *Acum, când pe autostradă nu este fir de zăpadă- zeci de utilaje defilau pe Autostrada Soarelui *E clar că acum se făceau… facturile!

Priviţi aceste imagini ULUITOARE de pe Autostrada Soarelui, surprinse în după-amiaza zilei de 16 februarie! Încă de la orele prânzului, pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucureşti au fost identificate mai multe (peste 10!) utilaje de deszăpezire! Care mergeau pe banda a treia a autostrăzii pentru… deszăpezire! Deşi acolo nu era pic de zăpadă! Autostrada era la negru! De multă vreme!

Altă echipă a Televiziunii Călăraşi1, întorcându-se de la Bucureşti a surprins, în după-amiaza aceleiaşi zile, de data aceasta pe sensul de la Bucureşti către Constanţa utilaje de deszăpezire care făceau… deszăpezire! Deşi nu era niciun pic de zăpadă, pe autostradă! Nici măcar pe banda a doua!

ÎNTREBĂRI:
1. CE CĂUTAU ATÂTEA UTILAJE, LA ACEEAŞI ORĂ, PE AUTOSTRADĂ?
2. UNDE ERAU ELE ÎN TIMPUL VISCOLULUI? ŞI DUPĂ ACESTA?!…
3. CUM SE JUSTIFICĂ PREZENŢA ACESTOR UTILAJE? DE CE ERAU ACOLO? DE CE S-AU DEPLASAT ATÂŢIA KILOMETRI?
4. ARE LEGĂTURĂ ACEASTĂ PREZENŢĂ A MAŞINILOR CU… FACTURILE PENTRU DESZĂPEZIREA AUTOSTRĂZII?!

Adresăm toate aceste intrebări PUBLIC! Şi vom sesiza TOATE organele de cercetare! Aici este ceva în neregulă, rău de tot! În primul rând CNADNR-ul trebuie să răspundă! Ministerul Transporturilor! Şi, desigur, Guvernul României! Care trebuie să anuleze acest sistem de bătaie de joc faţă de banii publici! Priviţi şi vă cruciţi!

reportajul filmat poate fi urmărit AICI!