Valori de excepție! CĂLĂRAȘI LA “MAMAIA COPIILOR” 2019!

•Opt valori din Călărași calificați în finală! •Și patru premianți!…

ȘCOALA ”FLORES CAMPI” – ACEEAȘI EMBLEMĂ MEDALION PENTRU CĂLĂRAȘI!…

Atunci când a fost serbat majoratul Școlii “Flores Campi” profesorul Sorin Danciu a mărturisit public modul în care a luat ființă această instituție. Generat de dorința de a pune la dispoziția copiilor talentați din Călărași un spațiu prin care să se afirme, în condițiile în care această activitate devenise un monopol care se opunea valorilor!
Așa au apărut valorile din Călărași promovate la cel mai mare festival de muzică pentru copii și adolescenți din România –“Mamaia Copiilor”!

ȘI ANUL ACESTA – REZULTATE DE EXCEPȚIE!

Așa cum v-am anunțat încă de la început, din prima zi de spectacole în finală s-au calificat opt valori din Călărași! Vă reamintim numele lor!

ÎN FINALĂ 4 (PATRU) AU LUAT PREMII!…

Pe lângă laureata care a obținut Premiul întâi la categoria sa de vârstă – Catinca Leu – au mai obținut premii și alte nume din Călărași.
•Miruna Mihaela Grigore – premiul III, Ex-Aequo la categoria întâi pentru vârstele între patru și șase ani.
•Dar și Alina Georgiana Mareș care a obținut mențiune la categoria a cincea 16 – 17 ani .
•Alături de deja nominalizata Gabriela – Cătălina Dobre, câștigătoarea premiului oferit de firma Aldis –“In memoriam George Naghi”!

ALEXANDRA (SANDA) BORANDA – DE NEEGALAT!

Și pentru că toate au o explicație, în succesul acestor participări se regăsește și numele celei care se străduiește, de ani de zile să promoveze valorile din Călărași, la nivel național! Și chiar internațional!
Alexandra Boranda prezentă și în acest an alături de copii, alături de părinți, alături de toți cei care au fost implicați în acest mare festival!