VINO ŞI TU ÎN SPRIJINUL COPIILOR ŞI PERSOANELOR DEFAVORIZATE DIN JUDEŢUL CĂLĂRAŞI!

doneaza

Acţiunile prin care artiştii se implică în viaţa comunităţii călărăşene continuă. După plantările de pomi, în cadrul proiectului „VERDE PENTRU ROMÂNIA“, prin care nume sonore din show-biz au spus „da“ invitaţiei de a planta pomi în municipiul Călăraşi, iată că, începând cu ajunul Crăciunului, numele prezente pe afişul dedicat celor două zile de Sărbătoare, de Crăciun, se implică într-o altă acţiune umanitară. De data aceasta, acţiunea se adresează copiilor şi persoanelor defavorizate din judeţul Călăraşi.
Astfel, în perioada 24-25 decembrie 2016, pe lângă toate evenimentele găzduite de Orăşelul lui Moş Crăciun, se va desfăşura şi o campanie de donare pentru copii şi persoane defavorizate. Astfel, în cele două zile, toţi cetăţenii cu suflet mare au posibilitatea să doneze diverse lucruri (jucării, articole de îmbrăcăminte, etc).
„Şi artiştii prezenţi la Călăraşi în cele două zile se vor alătura acestei campanii. Toţi cei care vor dona sunt rugaţi să depună bunurile în cortul special amenajat pe platoul Consiliului Judeţean, lângă scenă, în datele de 24 şi 25 decembrie 2016. Toate bunurile strânse în urma acestei campanii vor fi duse copiilor şi persoanelor defavorizate din judeţul Călăraşi.“ se arată în comunicatul transmis de realizatorii evenimentului.