VIOREL IVANCIU CHEAMĂ TOATĂ LUMEA LA CURĂȚENIE

A venit primăvara, sunt foarte multe lucruri de făcut în orașul nostru. Am demarat curățenia generală.
Odată cu încălzirea vremii, vom mobiliza toate resursele disponibile pentru realizarea unei ample acțiuni de reparare a străzilor afectate de sezonul rece, curățenie a orașului și înfrumusețare prin amenajări peisagistice de primăvară.
În urma unui complex de activități carosabilul, rigola carosabilului și suprafața trotuarelor trebuie lă rămână curate, fără praf, nisip sau alte deșeuri. Vom curăța iarba crescută spontan în trotuare și la limita bordurilor, vom aduna deșeurile stradale: hârtii, pungi, cutii, sticle din plastic, obiecte de dimensiuni mici și medii aruncate/abandonate pe strada/trotuar, resturi vegetale, deșeurile rezultate din măturatul propriu-zis, în saci de plastic sau în europubele, eurocontainere.
Vom continua acțiunile de disciplinare a domeniului public prin eliminarea construcțiilor ilegale și improvizate care afectează imaginea municipiului.
Cred că ați observat că au apărut florile viu colorate, îngrijim gazonul.
Vom fi pe străzi, vom fi în parcuri, în jurul blocurilor și gospodăriilor și împreună putem să facem un oraș mai curat, mai frumos.
Așteptăm alături de noi cât mai mulți călărășeni indiferent de vârstă, să ni se alăture în această amplă campanie.