“VOCEA ROMÂNULUI”! O PUBLICAȚIE CU SUFLET! DE LA 1 NOIEMBRIE A APĂRUT…

O nouă publicație denumită ”Vocea Românului”. O publicație care își asumă în mod patriotic realitatea actuală din România!
Începând cu dezastrul adus economiei românești! Și cu explicații asupra tuturor celor ce s-au întâmplat în acești 30 de ani în această țară!
Iată editorialul:

ROMÂNIA ESTE ȚARA PE CARE AM LUAT-O CU ÎMPRUMUT DE LA COPIII NOȘTRI

Misiunea noastrăAcest ziar nu face politică de partid. Nu ne interesează cine guvernează România, ci cum o guvernează. Dorim să fim o tribună a Dumneavoastră , a cetățenilor României, fără nici o discriminare de religie, etnie , reședință sau opinie politică. Demersul nostru are drept principal obiectiv apărarea intereselor fiecăruia dintre Dumneavoastră și a noastră a tuturor. Vom aduce în atenția opiniei publice problemele reale ale românilor, problemele reale ale Dumneavoastră. Vom veni cu soluții oferite de cetățeni ai României care au expertiza necesară oferirii unor soluții reale. Ne interesează opiniile fiecăruia dintre Dumneavoastră și Vă asigurăm că vom încerca să răspundem la orice solicitare pe care ne-o veți face nouă sau prin intermediul nostru autorităților statului.

Acest ziar își dorește să fie ziarul Dumneavoastră !

Adresa noii publicații – ziarului online Vocea Romanului www.vocearomanului.ro