ZGUDUITOR! CAIUS ILIESCU- CRIMINAL ÎN SERIE?!…

Faţa nevăzută a unui om care a existat, o perioadă, la Călăraşi! *Care este adevărul despre Caius Iliescu?* Proprietarul vasului „Prinţ Constantin“ care a stat, o vreme, la Călăraşi- un bolnav psihic?!… Dr.Jekyll şi Mr.Hyde- de România?!…

O POVESTE ZGUDUITOARE!
Aceasta este povestea făcută publică, în urmă cu doar câteva zile, o poveste zguduitoare! Două femei împinse la sinucidere de un soţ literalmente nebun! Presiuni formidabile, acţiuni îngrozitoare, terminate cu aruncarea de la etaj! De la etajul 15!… Numai Dumnezeu a intervenit şi femeia nu a căzut în gol direct pe pământ (s-ar fi zdrobit, literalmente!) căderea fiind atenuată de prelata unei terase! Oricum, prin această întâmplare a putut să vorbească şi să spună ce a împins-o să facă asta! Pentru noi, călărăşenii, interesant este personajul negativ, bărbatul! Nimeni altul decât Caius Iliescu- un om care a stat, o vreme, pe la Călăraşi…

CHIAR AŞA- CE CĂUTA CAIUS ILIESCU, LA CĂLĂRAŞI?!…
La prima vedere, interese de afaceri. Domnia sa ducându-şi vaporul pe care îl deţinea, denumit „Prinţ Constantin”, în zona Chiciu. Acolo de unde ar fi trebuit să se organizeze excursii, acţiuni de agrement. Nu ştim cât de profitabilă putea fi acea afacere. Cert este că Iliescu a populat, zgomotos, zona Călăraşiului, în toată această perioadă. Motiv pentru care, iarăşi firesc, a fost adaptat în zona politică! Şi unde altundeva putea fi mai prielnic decât acolo unde se afla şi primarul municipiului Călăraşi, în acea perioadă, Nicolae Dragu. Pe care l-a curtat, intrând în partid. Intrând în relaţie şi cu senatorul, de atunci, Vasile Nedelcu. Exact cei care, la un moment dat, vor renunţa la colaborarea cu acesta, pe motive destul de grave, din punct de vedere politic!

MAI FĂCEA ŞI ALTE AFACERI, CAIUS ILIESCU?- NU LA VEDERE?!…
Cel puţin acestea sunt zvonurile pe care ni le comunică tot felul de surse (unele verificabile, altele… nu prea!) se vorbeşte că e o zonă de trecere vamală şi aici se puteau face şi altfel de acţiuni, mai mult sau mai puţin legale, abia alea profitabile, poate fi o subpoziţie, dar fără necesarele dovezi, nu poţi să acuzi! Să spui că acolo se făceau altfel de acţiuni, implicarea fiind una chiar de interese internaţionale- iarăşi este interesant, dar, din nou, trebuie probe! Cert este că acest personaj a populat această zonă, zgomotos, o perioadă! Ca mulţi care au trecut de-a lungul acestor 27 de ani, prin zona Călăraşiului… Şi totuşi, îngrozitoare este povestea relatată în presa naţională.

UN AVOCAT CRIMINAL ÎN SERIE
Şi-a împins iubita să se arunce de la etajul 15 *Acesta ar fi procedat la fel şi cu fosta soţie

Marţi, 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, avocatul Irinel Caius Iliescu a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, pentru tentativă de omor şi şantaj, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, şi-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Sectorul 4.
Fosta iubită a acestuia, care este tot avocat, a scăpat cu viaţă în urma căderii şi după ce şi-a revenit, le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Ulterior, poliţiştii au verificat afirmaţiile acesteia şi au descoperit că bărbatul era foarte posesiv şi nu se simţea liberă în compania lui.
Conform anchetatorilor, cei doi avocaţi erau împreună de la începutul anului 2016, însă relaţia lor nu a fost una fericită. Irinel Iliescu obişnuia să o bată şi îi restrânsese viaţa personală în aşa fel încât aceasta rămăsese fără prieteni. În plus, bărbatul i-ar fi interzis să-şi mai practice profesia şi ar fi pus-o să semneze unele documente prin care îi lua o parte din bunuri, inclusiv cotă parte din unele imobile.

caius iliescu arestat

Poliţiştii au stabilit că, în acest context, femeia a cedat psihic şi s-a aruncat de la etajul 15 al unui hotel. Procurorii l-au pus acum sub acuzare pe avocatul Irinel Caius Iliescu, pentru tentativă de omor şi şantaj. Potrivit News.ro, avocatul Irinel Caius Iliescu a fost audiat timp de mai multe ore la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

POZA DIN EVENIMENTUL ZILEI E DE LA… NOI!
Desigur, nu ne-am supărat că nu s-a făcut trimitere la provenienţa fotografiei, poate au luat-o de pe net şi nu ştiau cine a făcut-o! Şi noi, iată, preluăm din Evenimentul Zilei, date de interes pe care le facem publice şi în Călăraşi- altfel ele nefiind citite de mulţi călărăşeni! Deci, fotografia a fost realizată de „Jurnalul de Călăraşi“!

discriminare

SE IMPUNE O CERCETARE ATENTĂ- IN PRIMUL RÂND… PSIHIATRICĂ!
Aceasta este concluzia de bun-simţ care se impune, în urma tuturor celor care s-au relatat, în toată această perioadă- Caius Iliescu este un caz, chiar foarte grav! Desigur, dacă el va fi găsit nebun, scapă de orice consecinţe şi va îmbătrâni într-un azil psihiatric! Nemai reprezentând un pericol pentru aceia care i-ar mai fi picat, în vecinătate! Dar, dincolo de astea, trebuie văzut ce a fost, cu adevărat. Şi, dacă se poate (aici vă invităm pe dumneavoastră să ne oferiţi informaţii!) să lămurim aventura lui Caius Iliescu, din zona Călăraşiului! Devine interesant, nu?!…
Departamentul Anchete