ZICE LUMEA! … ŞI CU BANII LUAŢI?!…

Echipa liberală care s-a ocupat de alegerile de la Lehliu Gară şi-ar fi luat-o, rău de tot! *Gurile rele spun că ar fi fost aruncaţi bani, foarte mulţi bani- cetăţenii mai mult sau mai puţin coloraţi au luat banii respectivi, după care… au votat cu Iacomi! *De aici şocul pe care l-au avut cei care au răspuns de alegerile de la Lehliu Gară! *Şi care nu au înţeles nimic! *Las’ că le explicăm noi!…

Alegerile de la Lehliu Gară au reprezentat o încercare nu doar pentru noul (vechiul) primar Iulian Iacomi, dar şi pentru confruntarea partidelor importante- PSD şi PNL. Unul dintre elementele cele mai discutate a fost cel legat de celebrele „finanţări” care s-ar face, în ziua alegerilor, în localităţile în care au loc asemenea acţiuni! PSD-ul temându-se că liberalii vor veni, din nou, cu foarte mulţi bani, la Lehliu Gară! Şi, deşi s-au dat asigurări că asta nu se va întâmpla, până la urmă… cică s-ar fi întâmplat! Există chiar şi filmări (spun sursele noastre!) cu membri ai delegaţiei liberale (primari din alte localităţi, dar fără preşedintele Drăgulin care s-ar fi distanţat de aceste acţiun!i…) care ar fi apelat inclusiv la bancomate, la un moment dat, că nu le mai ajungeau banii?!… Cert este că bani s-au aruncat, cu nemiluita, dar rezultatul a fost… ăla care a fost!
Sursele noastre ne-au mai spus ceva interesant: că aflând de aceste intenţii, la un moment dat, însuşi Iacomi s-ar fi dus la unii dintre şefii grupurilor mai cunoscute pentru aşa ceva, din Răzvani şi Lehliu Gară, reproşându-le că au bătut palma cu adversarii! Răspunsul acestora a fost unul năucitor: „Stai liniştit, şefu, nu-ţi fă probleme! Va ieşi cum trebuie! Le luăm banii şi… mata’ o să fii primar!…” ceea ce, iată, chiar s-a întâmplat- Iacomi a redevenit primar, la Lehliu Gară!
Dacă este adevărat (şi mai multe surse ne-au confirmat asta) înseamnă că delegaţia liberală care s-a ocupat de alegerile de la Lehliu Gară şi-a luat-o, rău de tot! Mai precis… conform proverbului- „… şi cu banii luaţi!”

P.S.: De altfel, multe ciudăţenii la aceste alegeri: de exemplu, cum să pleci să faci campanie în zone pline de infractori, cu un poliţist? Şi cu un fost procuror?!… Dacă vine vorba de Poliţie, însă, să mai constatăm ceva: în opinia multora, poliţiştii călărăşeni au făcut un mare blat (?!) făcându-se că nu observă ceea ce s-a întâmplat cu… banii! Aşa susţin unii care ne-au dat şi nume!
Vom reveni! Că avem cu ce!