ZVONURI!… DEPUTATUL AUREL NICULAE NU S-A ÎNSCRIS ÎN PRU!

„Nici nu contează dacă şi unde voi candida- deocamdată, trebuie să-mi duc acest mandat până la capăt!“

În febra, agitaţia şi toate cele care au cuprins viaţa politică românească, în ultimele zile, prin explozia acestui PRU menit a pune pe gânduri multă lume din zona politică, acţiune în spatele căreia se află, cu siguranţă, alte servicii (altele decât cele ale lui Marian Munteanu, de exemplu) toate axându-se către electoratul naţionalist, au început să circule zvonurile şi în legătură cu deraierea unora dintre parlamentarii călărăşeni către această nouă formaţiune politică. Au fost vehiculate mai multe nume. Desigur, asta şi în condiţiile în care toate formaţiunile politice (mai ales cele mai noi) duc o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru atragerea către aceste formaţiuni a mai multor parlamentari. Pe de o parte pentru a obţine grup parlamentar care să le permită să aibă oameni în secţiile de votare, iar pe de alta, pentru a se baza pe nişte voturi cu care se poate negocia orice, până în luna decembrie.
Pe acest fundal, a răsărit, mai zilele trecute, o informaţie conform căreia deputatul de Călăraşi, Aurel Niculae s-ar fi înscris în PRU! Făcându-se şi o inventariere a formaţiunilor politice pe la care Niculae a trecut, în această perioadă. Mai mult decât atât, s-a spus că Aurel Niculae va fi primul pe listă pentru Camera Deputaţilor, din partea PRU din judeţul Călăraşi. Şi că acesta şi-ar fi anunţat, în Parlament, înscrierea în noua formaţiune politică. Verificând datele oficiale (inclusiv informaţiile lui Bogdan Diaconu de genul „Bine ai venit, Cutărică, alături de noi!“) n-am văzut-o p-aia cu… “„Bine ai venit, Aurel!“ şi atunci, firesc, am verificat să vedem care este realitatea… reală! Exact aşa cum ne-am închipuit- AUREL NICULAE NU S-A ÎNSCRIS ÎN PRU! ŞI NICI NU ARE DE GÂND SĂ FACĂ O ASEMENEA MIŞCARE:
„Nu mă regăsesc în această formaţiune politică, nu am aceleaşi idealuri, nu am aceleaşi intenţii, mai mult decât atât, am stat de vorbă cu mai toate partidele care au venit şi m-au curtat şi, cu toată preţuirea pentru Bogdan Diaconu, nu cred că este locul meu în acel partid. Nu am luat încă o decizie, poate nici nu voi mai candida! Important, în acest moment, pentru mine este să duc la capăt mandatul acesta, mandat în care cred că am făcut câte ceva pentru interesele oamenilor din Călăraşi. Pe de altă parte, este destul de greu s-o iei acum, de la capăt, din localitate în localitate, iar să pui pe roate organizaţii, nu neapărat că aş fi obosit, însă timpul este prea scurt pentru aşa ceva. Şi, repet, nu mă regăsesc în această variantă. Probabil într-o perioadă nu foarte îndelungată voi lua o decizie şi, cu siguranţă, „Jurnalul de Călăraşi“ va fi prima instituţie de presă pe care o voi informa!“
Aşteptăm cu interes!