300 LOCURI DE MUNCĂ ÎN DOMENIUL AGRICOL (RECOLTARE ZMEURĂ) ÎN PORTUGALIA PRIN INTERMEDIUL REŢELEI EURES

Selecţia candidaților se va desfășura la:
1. Roman (judeţul Neamţ) – 17 ianuarie 2018
2. Brăila (judeţul Brăila) – 19 ianuarie 2018
Durata contractului: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.
Data angajării: sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.
Cerinţe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură, la recoltarea zmeurei sau muncă în sere.
Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.
Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeură fară ore suplimentare/cu ore suplimentare: 603 euro brut/lună/1199 euro brut/lună.
Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plăteşte 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plata efectuată la sfârşitul lunii împreună cu salariul.
Limba straină: Constituie avantaj – cunoştinţe de bază de limbă engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este obligatoriu.
Persoanele interesate de ofertă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași, pentru a fi înregistrate în baza de date.
Termenul limită pentru aplicare este 15.01.2018.

Compartimentul Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES