ANIVERSARE! – COLEGIUL NAȚIONAL “BARBU ȘTIRBEI” – PESTE CENTENAR!…

ABSOLVENȚI… PROFESORI… ELEVI…
Aceasta a fost atmosfera impresionantă ai evenimentelor care au marcat 135 de ani de existența a instituției de învățământ, 100 de ani de liceu pentru Colegiul Național „Barbu Știrbei” din Călărași! Totul sub imperiul emoției, dar și a bucuriei de a se întâlni a celor care au trecut prin această școală, ori au fost alături de această școală, de-a lungul existenței sale.
Din toate aceste motive Evenimentul a fost unul impresionant, iar toate cele care s-au desfășurat în cadrul proiectului de sărbătoare au impresionat, la rândul lor ! De la atelierele care au marcat elemente de interes până la marea sărbătoare din Sala Sporturilor – totul a fost sub imperiul bucuriei și emoției!

S-a dezvelit o placă în pentru cinstirea acestui eveniment!

MARE SĂRBĂTOARE!
Totul s-a finalizat într-o întâlnire cu o participare uriașă, acolo unde directoarea Colegiului – prof. Eufrosina Amza a adus gândurile sale cu emoție pentru elevi , pentru absolvenți, pentru profesori!
A fost prezentă simbolul ministerial al învățământului romanesc, prof. dr. Ecaterina Andronescu, aceasta vorbind despre școală, în general și despre impactul național pe care-l are Colegiul”Barbu Știubei”din Călărași prin absolvenții săi! Au vorbit oaspeți , au evoluat elevi, pentru că totul s-a închegat într-o adevărată sărbătoare de vis!