GABRIEL ȘERBAN ONOREAZĂ MEMORIA FONDATORULUI PUBLICAȚIEI “JURNALUL DE CĂLĂRAȘI” PROF. DR. SORIN DANCIU OFERIND – DIPLOMA DE EXCELENȚĂ SI DEDICÂND EVENIMENTELE LUNII DECEMBRIE ÎN MEMORIA ACESTUIA

Am primit un telefon in urmă cu ceva vreme de la domnul Gabriel Șerban care -în ciuda faptului că fondatorul publicației “Jurnalul de Călărași” prof. Dr. Sorin Danciu nu mai este printre noi – avea de oferit cu emoție o diplomă. O diplomă de excelență oferită Prof. Dr. Sorin Danciu pentru implicarea și contribuția sa față de conservarea, protecția și dezvoltarea pădurilor din România. Apreciem și ni se umple sufletul de bucurie în momentul în care anumite persoane își amintesc atât cu drag cât și cu recunoștință de cel care a fost un mentor pentru unii oameni din jurul său.
Toate evenimentele organizate în luna Decembrie vor fi dedicate memoriei sale – pentru că luna Decembrie vine cu mari bucurii și emoții în rândul tuturor familiilor însă pe lângă beatitudine își vor face apariția de anul acesta și lacrimile și dorul – luna Decembrie rămânând luna în care Divinitatea l-a ales să îi fie alături!Mulțumiri pentru că v-ați adus aminte și onorați memoria celui care a fost profesorul dr. Sorin Danciu!

Asociatia Prietenii Padurilor din Romania alaturi de copiii, profesorii, Primariile din localitatile Chiselet si Spantov (din judetul Calarasi), Dobrogea Grup si S.C. Total Racolav Carton Plast S.R.L.(din Pitesti) trec de la vorbe la fapte si demareaza incepand de azi „PROGRAMUL STOP POLUARII CU PLASTIC” !
Concret:

  1. Copiii colecteaza plasticul produs in propriile case/gospodarii,
  2. Primaria si/sau scoala colecteaza Plasticul strans de copii,
  3. Plasticul colectat de primarii si scoli este preluat si valorificat,
  4. S.C. Total Racolav Carton Plast S.R.L. ofera copiilor carti , manuale, caiete scolare si jocuri de sah iar Dobrogea Grup ca de fiecare data motiveaza copiii si indulceste actiunea oferind tuturor celor implicati desertul copilariei noastre, celebra „Eugenia”,
  5. Gabi Serban in calitate de vicepresedinte al Asociatiei Prietenii Padurilor din România ramane garantia faptului ca actiunea va fi un succes pentru toti cei implicati dar si a faptului ca România se schimba in bine incet si sigur de jos in sus!