JURNALUL COMEMORATIV – 9 ANI GREI – 9 ANI FĂRĂ GEORGE NAGHI


Atunci când vine vorba despre George Naghi, gândul ne zboară la emblema pozitivă, la, legenda vie a acestor meleaguri…!!!
Dincolo de emblema națională și internațională și desigur de inițiatorul firmei Aldis se afla OMUL cu o modestie împletită perfect cu o educație în care dăinuia imaginea de părinte și prieten veritabil.
Domnul profesor ar fi scris frumos, foarte frumos despre cel de care l-a legat prietenia aceea, care arareori mai poate fi întâlnită acum, prietenia de o viață.
Este din nou luna August, o lună cu semnificație de doliu, o lună care aduce de fiecare data cu trecerea ei încă un an trist, încă un an de la momentul pe care nimeni nu vrea sa și-l amintească … mai ales că Aldis astăzi este un exemplu pozitiv, o excepție!
Totul funcționează cu sprijinul nemijlocit al spiritului care de acolo din Ceruri veghează, călăuzește pașii și privește cu tot dragul către ei … către cei pentru care amintirea sa va fi veșnic vie și prezența, ajutorul și susținerea din partea lui asemenea.
Pentru spiritul său liber, ne amintim astăzi toate reușitele valoroase pentru că memoria lui George Naghi merită îndeosebi prețuirea noastră.
Rămâne sa ne gândim ca este intr-o lume mai bună si sa ne rugam pentru ca Bunul Dumnezeu sa-l odihnească la dreapta Sa!
De anul acesta în lumea lui s-a alăturat și bunul său prieten Sorin Danciu, primul an în care îi este alături sus în Ceruri. Domnul profesor ar fi scris așa cum știa numai el (în stilul său liber caracterizat în repetate rânduri cu o enciclopedie), despre cel care i-a fost prieten o viața însă de acum îi poate transmite mesajele într-un mod direct.