La Primăria Olteniţa – PRIMĂ DE RECUNOŞTINŢĂ PENTRU TOŢI SALARIAŢII!

* ”Eu consider că sărbătorile sunt pentru toată lumea, că este director sau măturător pe stradă! Produsele de pe masa de Crăciun au acelaşi preţ pentru toţi!”

Chiar dacă în ultimele luni de zile unele primării s-au confruntat cu lipsa banilor pentru salarii – fapt datorat de majorările salariale peste limita bugetară existentă pentru unele localităţi, la Olteniţa lucrurile stau cu totul altfel! Şi anume, primarul Petre Ţone a dorit ca sărbătorile salariaţilor primăriei Olteniţa să fie mai îmbelşugate. Astfel că toţi salariaţii primăriei, de la director de compartiment la măturătorul de pe stradă să primească o primă de sfârşit de an, o primă a recunoştinţei faţă de munca depusă! „ Am hotărât să ofer o primă de recunoştinţă pentru munca depusă tuturor salariaţilor primăriei de la director, la şefii de compartimente, de la angajatul de la ghişeu la angajatul din firmele subordonate primăriei şi aici mă refer la cei care se ocupă cu salubrizarea municipiului Olteniţa. Ţin să precizez că prima va fi aceeaşi pentru toată lumea! Eu consider că sărbătorile sunt pentru toată lumea, că este director sau femeie de serviciu! Produsele de pe masa de Crăciun au acelaşi preţ pentru toţi!
Noi, Primăria Olteniţa ne permitem acest lucru chiar vă pot spune că în ceea ce priveşte salariul minim apar nişte diferenţe dar pe simulările pe care le-am făcut salariile nete vor creşte cu un procent de 9%. Trecând toate aceste contribuţii în sarcina salariatului. După cum ştiţi deja salariul primarului şi viceprimarului rămân cu acelaşi salariu deoarece aşa cum ştiţi au indemnizaţiile stabilite prin lege. Şi nu în ultimul rând primarul, viceprimarul şi secretarul fac excepţie de la prima de recunoştinţă!” a declarat primarul municipiului Oltenița, Petre Țone.9264209