SCRISOAREA DE PE CRUCE! UN MOMENT EMOȚIONANT!

În trista vizită de la cimitir, pentru că am fost educați într-o direcție creștină și respectăm toate rânduielile care implică un eveniment cu asemenea intensitate îndurerată, am găsit țintuit pe cruce o scrisoare!
Dedicată “ Bunului său prieten”, autorul anonim până la momentul scrierii acestui material, împletește cuvinte care cer putere și înțelepciune Divinității pentru înțelegerea acestui nefericit moment. Această Viață se încheie atunci când ai realizat în totalitate ceea ce ai venit să trăiești în experiența aceasta în lumea fizică. Fiecare viață se încheie atunci când planul sau Misiunea a fost realizată complet.
Misiunea celui care a fost Sorin Danciu a fost aceea de a-și valorifica pasiunea pentru creație. Pornind de la teoria că sufletul este etern iar energia este infinită, ne rămâne să ne încredem în toate cele scrise și parțial demonstrate științific și să simțim prezența energetică a celor iubiți chiar dacă fizic nu îi putem nici săruta și nici strânge și brațe. Iată emoționanta scrisoare, dedicată unuia dintre oamenii care și-a pus viața și întreaga sa energie în slujba altora, care și-a împărțit puterea în particele dedicate fiecăruia dintre noi și care până la final s-a pierdut atât de ușor din nefericire pentru cei care i-au rămas în urmă și privesc acum când la stele … când la soare implorând parcă un semn să afle că sufletul este bine, în lumină și pace!

DEDICAȚIE
PENTRU PRIETENUL MEU DEVOTAT PROFESOR – DOCTOR SORIN DANCIU

STELE…

Stele…Stele…, Roi de stele,
Ne uităm vrăjiți la ele,
Enigmatic ne zâmbesc,
Din întinsul UNIVERS.

Ochiul nostru-i receptor,
L-al luminii stelelor,
Ne-putând să izvorască,
E clădit ca să primească.

Dă-ne DOAMNE o putere,
Să ajungem pân-la stele..
Scoate-ne din timp FINIT
Trece-ne în INFINIT.

Dă putere minții noastre,
Să cuprindă peste astre,
Enigmatica trăire,
Și regretul despărțirii.

Poate atunci vom înțelege,
Taina marilor mistere,
Cine suntem? Și ce vrem?
Și-n cotro ne îndreptăm?

Mintea noastră, cea umană
Este…precum o castană!
Zămislită din murire,
Limitată în gândire.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu
Să-i dea odihnă veșnică
Și să-l ducă în lumea celor drepți

AMIN!