ŞI ALŢII NE DAU DREPTATE! DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DESPRE DUMITRU COARNĂ!

Revista „Caţavencii”- exploziv! *”Dumitru Coarnă, un lider autoritar care vrea să instituie statul degeaba poliţienesc!…”

NOI NU AVEM NIMIC CU DUMITRU COARNĂ!
Este afirmaţia pe care am făcut-o, o facem şi o vom tot face, pentru a pune lucrurile în deplina lor realitate: nu ducem o campanie împotriva unui personaj care are parte de campanii, la nivel naţional! Doar am răspuns sesizărilor unor oameni care l-au cunoscut pe domnul Coarnă, pe vremea când era şef de post, la Grădiştea! Imaginea celor petrecute atunci, faţă în faţă cu imaginea celui care se vrea, astăzi, atotputernicul luptător în spiritul dreptăţii şi adevărului, nu prea cadrează! Motiv pentru care am preluat, în câteva numere ale ziarului nostru, afirmaţii ale unor personalităţi politice importante (de la fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, până la actuala ministră de interne, Carmen Dan) dar şi ale unor reputaţi jurnalişti, din presa naţională. Iată, astăzi, câteva secvenţe dintr-o pagină întreagă ce îi este dedicată liderului poliţiştilor călărăşeni, fostul şef de poliţie de la Grădiştea. Citiţi şi… judecaţi singuri!

„DUMITRU COARNĂ, CEA MAI IPOCRITĂ GOARNĂ”
coarna
Dumitru Coarnă, de exemplu, căci ne învârtim ce ne-nvârtim, da’ tot în Coarnă o nimerim, este exact modelul ăla de sindicalist pe care poţi să-l crezi doar dacă eşti fie prost, fie beat, fie miliţian. Cum miliţieni nu mai există în România încă din 1990, an care l-a prins pe Coarnă la post, ca ironie şef de post al Miliţiei comuniste, cei care îi dau azi crezare lui Coarnă numai miliţieni de bună credinţă nu pot fi.
Dumitru Coarnă, deşi a slujit cu încredere şi abnegaţie USL-ul (mai ales aripa PSD-PC, înainte de întemniţarea lui Nea Varanie), a fost renegat de către PSD înainte de alegerile parlamentare din 2016, pe motiv de prea mare fraternizare cu UNPR şi, mai ales, cu piatra de moară numită “Interesul” Gabi Oprea “Naţional”. Atunci când oamenii ieşeau în stradă şi cereau demisia lui Oprea mai întâi pentru moartea lui Bogdan Gigină, mai apoi pentru Colectiv , Dumitru Coarnă era printre apărătorii generalului pensat. Când nu s-a mai putut şi nu s-a mai putut, şi sindicalistul miliţienilor din Poliţie a trecut de partea poporului. Dar, deja, era prea târziu.
Aşadar, atunci când a vrut să candideze pe listele PSD pentru Parlament, Coarnă a primit două copite în faţa deja turtită: una pentru că fusese fanul lui Oprea şi alta pentru că, deja, devenise un critic de serviciu al PSD, în încercarea de a mima echidistanţa. Aşa că domnul Coarnă, mai mult de nevoie, şi-a îndreptat atenţia spre PNL. Unde s-a propus pe liste şi a promis că va aduce şi voturile necesare unei ascensiuni rapide a partidului în preferinţele electoratului.

Circumspecţi, pârliţi deja cu fanteziile în uniforme verzi ale blondei care conducea partidul, cei din PNL l-au sondat pe Coarnă. Nu direct, că le-ar fi explodat vidanja în faţă, ci prin intermediul unor chestionare sociologice. Când a reieşit că nici măcar poliţiştii nu se consideră reprezentaţi de un pensionar care îşi triplează veniturile cu banii de la sindicat, liberalii, oricât de disperaţi, i-au zis pas.

E drept, pe vremea aia, liberalii nu erau la fel de disperaţi ca azi şi încă mai credeau că pot obţine un scor rezonabil în alegeri.

Azi, dacă Dumitru Coarnă s-ar propune şef de filială, direct, probabil că l-ar accepta fără reţineri. În definitiv, nu are rost să ai principii şi scrupule atunci când dai de unul extrem de hotărât ca, în numele apărării propriei pensii, ce creşte mult mai repede decât cresc salariile poliţiştilor, să mintă, să urle şi să spumege ca şi cum ar avea, într-adevăr, o cauză bună de apărat.
Patrick André de Hillerin
(Sursa ”Caţavencii”)

CINE O FI „VARANIE”?…
Este o întrebare care ne rămâne, după ce am citit acest articol care, desigur, poate fi considerat pamflet! Şi totuşi, cine o fi „Nea Varanie” de care se vorbeşte? Nu de alta, dar în articolele noastre, singurele referiri au fost făcute la legătura dintre Coarnă şi proprietarul unei televiziuni care s-a pus, de grabă, în serviciul lui Coarnă, atunci când a vrut „să-l facă” pe Barbu! De ce am adus vorbire despre această situaţie? Dintr-un motiv foarte simplu, până şi la televiziunea respectivă Coarnă a fost făcut praf, chiar de directorul acestei televiziuni! Sătul, probabil, de multele dintre cele pe care le-a făptuit şi le făptuieşte faimosul lider sindical! Dar şi despre asta, altă dată, că din această poveste, înainte mult mai este!…